Скільки заробив мер Києва Кличко за червень: цифри дивують

Стало відомо, скільки заробив міський голова української столиці Віталій Кличко за червень 2021 року. Його зарплата вперше за 2021 рік перевищила суму в 70 тисяч гривень. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації у відповідь на запит видання "Українські новини".

Повідомляється, що зарплата мера Віталія Кличка перевищила 70 тисяч гривень, а його заступники отримали від 42,1 до 119,1 тисяч гривень. Точна зарплата градоначальника за червень 2021 року склала 70 245 гривень, з яких 51 743 гривні склав посадовий оклад, 10 740 гривень - відпускні та 7761 гривень - інші витрати. Після сплати 13 698 гривень податків і зборів мер Києва отримав 56 547 гривень чистими. Надбавки і премії в червні Кличко не отримував.

Нагадаємо, що Глава політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що ідея поділу посад мера Києва і голови Київської міської державної адміністрації, яку в 2019 році пропонував тодішній глава Офісу Президента Андрій Богдан, нікуди не пропадала.

Повідомляється, що модель поділу посад міського голови столиці і голови КМДА лежить прописаною у центральної влади. Корнієнко   заявив, що якщо модель управління не відповідає потребам киян, то потрібно щось змінювати. У той же час нардеп сказав, що законопроект "сируватий" і є ризик, що він не буде прийнятий.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

14 липня 2021, 18:09

Это жЫды в основном любят следить за тем, сколько денег у кого в кармане. Нормальным людям на чужие заработки наплевать..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися