Кличко зробив нові кадрові призначення в Київраді: подробиці

Мер столиці Віталій Кличко підписав документ про нові кадрові призначення в Київській міській раді. Про це стало відомо з відповідних розпоряджень міського голови, які опубліковані на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Кличко призначив Бондар Тетяну Іванівну на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності постійних комісій Київської міської ради з питань розвитку механізмів прямої демократії, регіонального та міжнародного співробітництва в сфері розвитку місцевого самоврядування секретаріату Київради, як таку, що пройшла конкурс. До роботи Бондар приступив 20 липня, її посадовий оклад складе 5,5 тисяч гривень на місяць.

Також мер Києва призначив Дегтяренко Олену Павлівну на посаду головного спеціаліста відділу контролю за станом виконавської дисципліни управління документообігу, аналізу кореспонденції і контрольно-аналітичної роботи Київради та секретаріату Київради. Вона вступила на посаду 12 липня, посадовий оклад також становить 5,5 тисячі гривень, а професійний стаж перевищує 21 рік.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки заробив міський голова української столиці Віталій Кличко за червень 2021 року. Його зарплата вперше за 2021 рік перевищила суму в 70 тисяч гривень. Зарплата мера Віталія Кличка перевищила 70 тисяч гривень, а його заступники отримали від 42,1 до 119,1 тисяч гривень. Точна зарплата градоначальника за червень 2021 року склала 70 245 гривень, з яких 51 743 гривні склав посадовий оклад, 10 740 гривень - відпускні та 7761 гривень - інші витрати. Після сплати 13 698 гривень податків і зборів мер Києва отримав 56 547 гривень чистими. Надбавки і премії в червні Кличко не отримував.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися