«УДАР Віталія Кличка» підтримує вимоги ветеранів ЗСУ та МВС про перерахунок пенсій - заява партії

"УДАР Віталія Кличка" підтримує справедливі вимоги ветеранів Збройних сил та працівників органів МВС і вимагає від влади негайно провести повний перерахунок пенсій колишнім військовослужбовцям. Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті партії.

"Прийняте владою рішення про встановлення нових надбавок після протестів не вирішує ситуацію, а лише підвищує напругу серед колишніх військовослужбовців. Це рішення продовжує ганебну практику "подачок" від влади у вигляді тимчасових надбавок до пенсій замість повноцінного перерахунку пенсій відповідно до закону. Крім того, для частини військових пенсіонерів ці надбавки будуть істотно меншими, ніж до липня 2021 року", - сказано в заяві.

В "УДАРі Віталія Кличка" зазначили, що соціальні гарантії для військовослужбовців - запорука обороноздатності країни.

"Ставлення держави до військових пенсіонерів визначає ставлення чинних військовослужбовців і молодих людей, які мріють стати захисниками Вітчизни. Військовий, який захищає зі зброєю в руках суверенітет України, повинен завжди бути впевнений у міцному тилу і гарантії соціального захисту себе і своєї сім'ї. Військові повинні воювати з ворогом, а не з власним урядом за пенсії", - йдеться в заяві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

16 липня 2021, 09:34

Спасибо "Удару" за понимание.Люди отдавшие служению Родине молодость, силы и здоровье не должны остатки здоровья тратить на борьбу с правительством, многомесячные суды за восстановление своих законных прав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися