Кличко зробив нове кадрове призначення в КМДА

Міський голова української столиці Віталій Кличко зробив нове кадрове призначення в Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо з відповідного розпорядження мера, яке опубліковано на сайті КМДА.

Відомо, що Кличко призначив радника з методів сучасного управління своєму заступнику Олександру Густелеву, яким став Дмитро Остапенко. Він буде працювати на громадських засадах.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко також зробив нові кадрові призначення в Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо з двох відповідних розпоряджень міського голови, який опубліковано на офіційному сайті КМДА.

Згідно з документами, Кличко призначив Бережну Валентину Михайлівну на посаду заступника начальника відділу адміністративного забезпечення управління адміністративно-господарського забезпечення Київської міської ради, як таку, що пройшла необхідно стажування на даній посаді.

Також мер Києва призначив Валентину Михайлівну Пелих на посаду директора департаменту земельних ресурсів КМДА починаючи з 29 червня в зв'язку з просуванням по службі після результатів відповідного конкурсу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися