Кличко відправив у відпустку свого заступника: подробиці

Міський голова української столиці Віталій Кличко відправив у відпустку одного зі своїх заступників Володимира Прокопіва, підписавши відповідне розпорядження. Про це стало відомо з документа, який опублікували на сайті Київської міської державної адміністрації.

Згідно з документом, Кличко відправляє у відпустку свого заступника з питань місцевого самоврядування Володимира Прокопіва, надавши йому відпочинок в розмірі чотирьох календарних днів без збереження заробітної плати на період карантину з 26 по 29 липня.

Нагадаємо, що раніше голова столиці Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густелева, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе за це відповідальність, буде звільнена.

Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густелевим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо перехід не буде готовий, а автосполучення не введене в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

26 липня 2021, 10:40

ВОРЫ!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися