Кравчук вже місяць знаходиться в реанімації: як себе почуває перший президент

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук вже майже місяць перебуває в реанімації після перенесеної операції на серці. Про це повідомила його прес-секретар Оксана Сибірцева в коментарі виданню "Громадське".

За її словами, перший президент вже майже місяць лежить у реанімації після операції, а стан його здоров'я після проведення операції не поліпшився. Вона зазначила, що динаміка поліпшення стану Кравчука дуже повільна, проте інших деталей не повідомила.

Нагадаємо, що про операцію Кравчука стало відомо в кінці липня, коли він був відсутній на засіданні Верховної Ради в честь Дня Конституції України за станом здоров'я. Речник української делегації в ТКГ Олексій Заарештовано підтвердив інформацію про стан здоров'я першого президента, однак утримався від подальших коментарів.

Довідка: Леонід Кравчук очолив українську делегацію в мінській ТКГ в липні 2020 року, замінивши на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму, який двічі був головою делегації з 2015 по 2018 і з 2019 по 2020 рік.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися