Офіс президента взяв на роботу Притулу, щоб він критикував Кличка - експерт

Шоумен Сергій Притула після розвалу "Голосу" розпочав співпрацю з Офісом президента (ОП). Він критикує Кличка в обмін на політичні перспективи у провладній партії. Таку думку висловив політичний експерт Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Фейсбук .

"Політична кар'єра шоумена Сергія Притули обірвалася так само раптово, як і почалася. Спочатку його посунули з політради "Голосу", а потім і вся партія накрилася шматочком туалетного паперу із заявою про вихід з лав політсили. Проте Притула не захотів залишатися не при справах. Тому довелося до когось притулитися. А Офіс президента видався надійною опорою. Угода стандартна: медійний Притула активно ллє бруд на Кличка в обмін на політичні перспективи. Які саме - буде ясно зовсім скоро. Але очевидно, що шоумен знайшов своє політичне майбутнє в партії влади", - написав Голобуцький.

Він зазначив, що Офіс президента продовжує шукати способи нашкодити іміджу Віталія Кличка.

"Схоже, на Банковій зовсім не готові визнати провал спецоперації проти Кличка, хоча більшість "гучних" справ розвалюються, а рейтинги довіри до мера столиці вперто не падають, навіть навпаки. Хочу в ОП дійшли правильного висновку, що велика ботоферма ніяких результатів не приносить. Майбутнє Притули передбачувано: використовують і... Більше цікаво, що ще там придумають на айкосних нарадах проти Кличка. Іноді люди на межі відчаю вдаються до креативних варіантів", - підсумував Голобуцький.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися