Одна з причин візиту Ангели Меркель – тиск Зеленського на Кличка – нардеп Ніколаєнко

Під час візиту в Україну канцлера ФРН Ангели Меркель німецька сторона порушить питання про політичне переслідування лідера партії "УДАР", мера Києва Віталія Кличка та його команди. Про це заявив народний депутат Андрій Ніколаєнко у ток-шоу "Народ проти з Наташею Влащенко" на телеканалі "Україна 24".


За інформацією Ніколаєнка, масові обшуки у підрозділах КМДА та на комунальних підприємствах столиці, які тривають з травня, а також розмови про наміри президентської влади, всупереч закону, розділити посади міського голови та голови КМДА сприймаються за кордоном як політичне переслідування.


"Однозначно знаю, що німецька сторона буде порушувати питання Кличка. І це неприємний сюрприз буде для української сторони. Буде сигнал, що те, що відбувається з Кличком і з його командою, не розглядається як чисто економічна обставина, а може трактуватися — якщо не буде припинене — як політичне переслідування", - сказав він.


Також Ніколаєнко повідомив, що канцлер Німеччини планує обговорити такі питання, як компенсація Україні за "Північний потік-2" та імплементація "формули Штайнмаєра".


"Симптоматично те, що Меркель приїжджає за день до Кримської платформи. Це сигнал того, що вони не бачать рішення поки що навіть близько у питаннях Криму і не хочуть брати на себе відповідальність на рівні канцлера… Вона фактично їде домовитися про суму "відкупних". Скільки задовольнить Україну за те, що ми погодимося з "Північним потоком-2", - розповів Ніколаєнко.


Щодо імплементації "формули Штайнмаєра", народний депутат зазначив, що це не головне питання перемовин. У Німеччині розуміють, що поставити крапку в цьому питанні не вдасться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Артем

14 серпня 2021, 13:51

То есть проводить обыски на фирме где пилят бабло, я не говорю что это только в киевских органах, это ужасное давление и преследование ? Ню-ню, дядя вы с защитой этого боксера уже переиграли очень. По логике кличка - любые обыски по подозрению в преступлении можно закричать что это тебя просто преследуют и воровать дальше ?)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися