Політичний тиск на міську владу продовжується – заява КМДА

Численні обшуки паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади

Системні обшуки у Київській мерії та на комунальних підприємствах міста спрямовані на формування негативного іміджу столичної влади й на створення перешкод для втілення важливих для міста та киян проєктів. Про це заявляє КМДА на своєму сайті.

За інформацією КМДА, в понеділок, 16 серпня, чергові обшуки проводяться в Департаменті транспортної інфраструктури та на комунальному підприємстві "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва". Також обшуки проводяться у підрядних організаціях, задіяних на будівництві Подільського мостового переходу через річку Дніпро.

"Усе це спрямоване на створення негативного іміджу столичної влади та на створення перешкод для втілення важливих для міста та киян проєктів", – підкреслили в КМДА.

Як повідомляють у КМДА, документи щодо об’єкта "Будівництво Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві" раніше неодноразово вилучалися та перевірялися представниками правоохоронних органів. Департамент транспортної інфраструктури КМДА та КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" завжди сприяють правоохоронним органам та кожного разу надають усі необхідні документи.

Проте численні обшуки паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади, підкреслюють у КМДА. Події, що відбуваються, у столичній мерії вважають політичною акцією та системним тиском.

За даними сайту КМДА, обшуки у Департаменті транспорту, КП "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" та у підрядних організаціях проводили співробітники Подільської окружної прокуратури міста Києва спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в місті Києві Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

17 серпня 2021, 05:21

Да какое же политическое, если там сидят бандиты?! Вот из работничков КГГА накрыли банду "эвакуаторщиков". И таких там много. Вот и приходится обыскивать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися