Кличко про совкову інсталяцію ОПУ на алеї Героїв Небесної Сотні: "95 квартал" влаштовувати не дозволимо

Міський голова Києва заявив, що інсталяція в радянському стилі напередодні Дня Незалежності - неповага до людей

 Лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко прийшов на алею Героїв Небесної Сотні, щоб врегулювати ситуацію із радянськими інсталяціями, які встановив Офіс Президента. Він поспілкувався зі ЗМІ та обуреними громадянами. Про це повідомляє сайт партії "УДАР Віталія Кличка".

"Місто взагалі ніяких погоджень на цю тему не давало. На День Незалежності передбачено на алеї, на тому місці, де загинули патріоти, виключно покладання квітів. Зараз тут знаходиться профільний заступник і департамент благоустрою, жодних документів на встановлення цього немає. Якийсь там "95 квартал" тут влаштовувати ми не дозволимо", - наголосив Кличко.

Лідер "УДАРу" наголосив на тому, що інсталяція у радянському стилі напередодні Дня Незалежності – неповага до людей.

"Це місце святе. На цьому місці загинули патріоти, щоб наша країна була демократично, європейською. Ніяких погоджень на встановлення цього бардака не давали. Я зараз даю доручення благоустрою це все прибрати. Я переконаний, це нехтування пам’яттю загиблих людей. Зневага до них. За цими декораціями – їх прізвища і портрети. Ми зробили цю вулицю пішохідною, щоб це був меморіал", - сказав Кличко.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

18 серпня 2021, 20:01

Вела дорога в новый мир. А сбоку грабельки лежали. Не оправдал надежд кумир. На грАблях снова танцевали.../

Елена

18 серпня 2021, 11:32

Иван, более подходящего места и времени трудно было найти? Перекрыть историю героически погибших ребят за независимость Украины декорациями для сериала Сваты, это не кощунство? Давайте все уставился в телевизор и будем смотреть мыльные оперы? Это нас сделает духовно богаче? Так скоро станем банановый республикой, а радости в жизни будут одни: смотреть дешёвые сериалы и ностальгировать за колбасой по 2.20 и газированой водой по 3 копейки... Назад, в СССР?

Иван

17 серпня 2021, 22:41

Так это же декорации для съемок продолженя "Сватов"!

Елена

17 серпня 2021, 18:53

Пляски на костях, очередные видосики. Да неужели кроме амбициозности, игры на публику в погоне за дешёвой популярностью нет ничего святого. Сегодня снова погиб боец, 26 летний Артём Мазур. Гибнут наши защитники, а здесь, на этом ме те решили устроить ностальгию по совдепии. Позор!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися