Кличка не пустили зустрічати канцлера Німеччини (ВІДЕО)

Мер Києва розповів подробиці інциденту

У міжнародному аеропорті "Бориспіль" мера Києва Віталія Кличка не пропустили зустріти канцлера Німеччини Ангелу Меркель. Про це очільник столиці розповів у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив відео, на якому розповів, що охорона не пропускає його до офіційної української делегації, щоб зустріти канцлера Німеччини Ангелу Меркель тому, "що його немає у списку". Очільник столиці наголосив, що за протоколом він має зустрічати канцлера Німеччини, як це було під час її минулих візитів до Києва.

"Але цього разу мене не пустили. Силою прориватися, звичайно, не буду. Але таке у моїй практиці мера — вперше. Тому цікаво: в "проєвропейському" Міністерстві закордонних справ України вирішили терміново порушити протокольні заходи? Чи отримали команду і так тремтіли, що влаштували такий цирк?!" — обурився Кличко.

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель має прибути до Києва сьогодні, 22 серпня. В неї запланована зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, яка відбудеться у Маріїнському палаці. Окрім того, канцлер Німеччини візьме участь у святкових заходах до 30-річчя Дня Незалежності України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

28 серпня 2021, 00:41

У зеленки совсем крыша едет!!!

Анатолий

27 серпня 2021, 11:49

Конечно, бред уж конкретный. Просто маразм политики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися