"Зробили якогось інквізитора": Данілов пояснив виклик Кличка на РНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данилов пояснив причини виклику міського голови столиці Віталія Кличка на засідання органу. Про це він повідомив під час спілкування з журналістами, передає видання УНІАН.

За його словами, зараз потрібно розібратися в ситуації з питною водою у Києві. Він зазначив, що в цьому питанні все стоїть на місці. Секретар Радбезу заявив, що мерів міст можуть запрошувати на засідання РНБО, якщо виникають питання по ситуації у містах.

Данілов підкреслив, що нічого страшного у виклику Кличка немає, оскільки РНБО є звичайним органом, який у звичайному порядку розглядає ті чи інші питання.

Нагадаємо, що раніше жителі столиці активно коментували заяву комунального підприємства "Київводоканал" про те, що вода з-під крана, яка подається в будинки киян, корисніша, ніж бутильована. Еколог Олександр Соколенко прокоментував заяву комунальників і розповів, чи безпечно пити воду з-під крана у Києві.

Він поставив під сумнів заяву комунальників про якісну і безпечну доставку води в будинки. За його словами, вода подається у будинки з двох станцій - Дніпровської та Деснянської, проте в кранах ми отримуємо іншу воду, бо міська водопровідна мережа дуже стара і побудована в радянські часи.

Також еколог зазначив, що відбуваються процеси корозії, старіння та іржі в трубах, а усе це в підсумку потрапляє у воду. Тому, за його словами, немає ніяких гарантій, що вода в крані буде відповідати показникам якості.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Независимый

25 серпня 2021, 13:59

Сволочные нападки на Кличко появились не на пустом месте. На небосклоне появился "гений управления Киевом", некто ЮРА ГОЛИК. Сегодня, считает себя умнейшим, т.к. вместе с б/у главы Укравтодора, Кубраковым, ОБВОРОВАЛИ откатами подрядчиков БЮДЖЕТ УКРАИНЫ на умопомрачительную сумму - около 40 МИЛЛИАРДОВ гр. Такая сумма позволила КабМину поднять Кубракова на должность Министра. А Юрык, ведь, тоже "при здесь". Вот и начали проталкивать "дерьмо через ушко иглы". Сто нравиться в этой ситуации - "все в белом", а Кличко стал не подходить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися