Кличко назвав дату відкриття Шулявського мосту в Києві

На ремонт Шулявського шляхопроводу пішло 814,52 млн

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, коли у Києві відкриють Шулявський шляхопровід. Про це мер повідомив під час презентації звіту Київської міської державної адміністрації за 2019 рік..

"Закінчуємо будівництво Шулявського мосту. Мені підрядники пообіцяли, що міст буде закінчений до кінця року", - підкреслив Кличко. За словами градоначальника Києва, загалом протягом 2019 року столична адміністрація відновила 900 км доріг.

Нагадаємо, що нещодавно Києва Віталій Кличко збільшив вартість ремонту Шулявського мосту на третину. Відзначається, що у жовтні 2019 року вартість договору додатковою угодою збільшилася на 227,67 млн грн. Отже, реконструкція подорожчала на третину і наразі становить 814,52 млн грн.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вчителям у столиці підвищать зарплату. У наступному році вчителям у Києві підвищать заробітну плату на 9 відсотків, порівняно з 2019 роком. Всього на освіту в наступному році з бюджету міста планують виділити рекордну суму – 21 мільярд гривень.Зазначається, що 5,1 мільярда гривень стануть продовженням міської програми "Гроші ходять за дитиною". 2 мільярди гривень буде направлено на спорудження нових та реконструкцію існуючих дитсадків та шкіл. 


Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися