Артур Палатний сформулював пропозиції «УДАРу Віталія Кличка» , як реально підтримати бізнес

Щоб бізнес розвивався та сприяв економічному розвитку держави, необхідно зменшити фіскальне навантаження на бізнес, усунути перепони в отриманні цільових кредитів підприємцями та повністю перевести спілкування бізнесу та держави в онлайн. Про це заявив голова виконкому партії "УДАР Віталія Кличка" Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.   

"Держава має не латати дірки в бюджеті коштом підприємництва, а інвестувати в розвиток бізнесу. "УДАР Віталія Кличка" впевнений, що успіх України залежить від розвитку бізнесу у нашій державі", - написав Артур Палатний.

"УДАР Віталія Кличка" сформулював пропозиції, як реально підтримати бізнес та покращити бізнес-середовище в Україні.

Перш за все потрібно суттєво вдосконалити систему оподаткування, вважають в "УДАРі". Зменшити фіскальний тиск на бізнес, будуючи податкову політику за принципом: "менше податків – більше прибутку – більше робочих місць". Адміністрування податків та підприємницької діяльності загалом має бути прозорим і зрозумілим.

Щодо фінансової підтримки бізнесу, важливо усунути складні процедури отримання кредитів для підприємництва, пише Палатний. За його словами, цільові програми кредитування мають дійсно підтримувати малий та середній бізнес, а не наближених до влади олігархів, які зараз використовують доступні кредити, щоб економити на відсотках.

Третій важливий напрямок — спрощення дозвільних процедур. Подання та отримання необхідних документів має відбуватися за принципами "єдиного вікна". Спілкування бізнесу та держави потрібно на 100% перенести в онлайн, не змушуючи підприємців частину документів подавати особисто, вважають в "УДАРі Віталія Кличка". 

"І, безумовно, ключовим питанням формування сприятливого бізнес-середовища залишається оновлення судової системи. Підприємець повинен мати всі належні інструменти для захисту своїх прав та власності", - наголосив Артур Палатний.

Він нагадав, що саме бізнес штовхає економіку вперед, забезпечує роботою та доходами більшість людей. А будувати сильну, успішну європейську державу можуть тільки заможні громадяни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися