У Зеленського прокоментували можливе звільнення Кличка

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк висловився щодо можливого звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації та призначення на його місце діючого міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Главком".

За його словами, Чернишов є одним з найбільш ефективних міністрів, однак говорити про його призначення на посаду голови КМДА було б недалекоглядно. Подоляк заявив, що Чернишов розбирається в місцевому самоврядуванні і додав, що спочатку потрібно прийняти закон про столицю, який розділить посади голови КМДА і мера Києва.

Він підкреслив, що коли закон буде прийнятий, то можна буде говорити про можливі кандидатури і конкретних людей.

Нагадаємо, що ексглава поліції Києва генерал Андрій Крищенко може стати новим заступником голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

Відомо, що Кличко планує призначити Крищенко своїм заступником під час засідання Київської міської ради 23 вересня, відзначається, що мер Києва добре ставиться до колишнього начальника столичного ГУНП, а між ними завжди були взаємовигідні відносини.

Журналісти заявили, що Крищенко відразу прийняв пропозицію Кличка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися