Кияни не хочуть бачити кандидата від Зеленського на чолі столиці, а він хоче призначати всіх, - Береза

Береза вважає, що президенту варто задуматися про те, що рано чи пізно настане відповідальність за правовий нігілізім і злочини.

Зеленський хоче сам вирішувати, хто керує столицею, тому намагається зняти Кличка з посади голови КМДА. Про це в свою телеграм-каналі написав опонент Кличко на виборах, депутат ВР VIII скликання, Борислав Береза. Він переконаний, що президента не цікавить думка киян щодо управління містом.

"Те, що кияни не хочуть бачити кандидата від Зеленського на чолі столиці і показали це на виборах в 2020 році, Вову не хвилює. Вова хоче сам вирішувати кому очолювати КМДА незалежно від бажання киян. По-перше, він дуже хоче усунути потенційного конкурента на наступних президентських виборах, а він бачить у Кличку конкурента. І по-друге, він хоче отримати доступ до бюджету Києва, а це все-таки 2 мільярди євро. Але кияни вже вирішили, хто буде на чолі Києва. І хоча мені вибір киян не подобається, і я вважаю його помилковим, але це вибір і я його приймаю. А Зеленський вже скуштував владу по-повній і хоче призначати всіх. Головне, щоб людина була покірна і керована Банковою", - написав Береза.

Політик вважає, що президенту варто задуматися про те, що рано чи пізно настане відповідальність за правовий нігілізім і злочини.

 "Але для проштовхування такого рішення треба бути або переляканим ідіотом, або повним профаном в юриспруденції, або Зеленським. А можна бути три в одному. І тоді можна намагатися грати в царька, знімати з посад тих, хто розумніший і компетентніший за тебе або тих, у кого вищий рейтинг довіри. Саме так діє сьогодні Зеленський. Але йому було б непогано заздалегідь подумати, до чого це призведе. Хоча, все вказує на те, що прогнозувати він не здатний. Вова розраховує на везіння і явно не знає притчі про кільце царя Соломона. Інакше б він знав, що так буде не завжди і через деякий час йому доведеться відповідати за його правовий нігілізм і злочини. І все ж Вові варто задуматися. Навіть якщо не звик або нічим ", - підсумував Береза.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитрий

8 жовтня 2021, 15:35

Деньги не пахнут?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися