У Зеленського розповіли, що планують робити з Кличком

Глава партії Слуга Народу розповів про плани центральної влади на столичного градоначальника

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів про те, що центральна влада планує робити з міським головою Києва Віталієм Кличком, а також про прийняття закону про столицю. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

За словами нардепа, Віталій Кличко має долю побути на посаді мера Києва з оновленим законом про столицю, який планується прийняти до кінця 2021 року. Даний документ, по ідеї, повинен розділити посади голови Київської міської державної адміністрації та міського голови.

Також глава партії президента Зеленського заявив, що центральна влада не боїться Віталія Кличка, так як він нібито не має національного масштабу в електоральному плані.

Нагадаємо, що раніше Кличко повідомив про введення нових стандартів для перевезень у громадському транспорті Києва на презентації. За його словами, міська влада поставила за мету зробити громадський транспорт більш популярним серед жителів міста, в салоні, згідно з новими правилами, повинна бути нормальна температура повітря, таблички з навігацією на двох мовах, обслуговування державною мовою.

Водії повинні мати уніформу, а в салоні можна буде знайти інформацію про перевізника та водія з фотографіями. Кличко зазначив, що транспорт повинен курсувати строго за розкладом з затримкою не більше двох хвилин. Також градоначальник сказав, що розклад можна відстежувати в додатку "Київ цифрової".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

11 жовтня 2021, 11:34

Непонятно, а почему с Клычко необходимо что то делать

Независимый

11 жовтня 2021, 11:10

OBZ, Дурик! Пиши кирилицей! Тебя никто, в Украине, не читает.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися