У Києві рецидивісти намагалися викрасти помічницю нардепа

Жінку бандити планували вдарити по голові молотком, ввести їй наркотики та вивести у визначеному напрямку

У Києві поліцейські попередили викрадення помічниці народного депутата. У листопаді силовики отримали оперативну інформацію про діяльність злочинної групи, яка на території міста Києва готує викрадення людини з метою отримання винагороди. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 189 (замах на вимагання) Кримінального кодексу України. Про це 4 грудня повідомила прес-служба поліції.

Повідомляється, що правоохоронці почали документувати діяльність зловмисників, а сьогодні їх затримали. У них вилучили молоток, ніж, два шприци з речовиною, схожою на наркотичну, і бойову гранату. Потенційними викрадачами виявилися двоє рецидивістів, віком 31 та 47 років.

В поліції зазначили, що зловмисники ретельно готувалися до злочину: вивчили територію поблизу місця роботи потерпілої, її графік і навіть підготували місце для подальшого утримання після викрадення. Жінку бандити планували вдарити по голові молотком, ввести їй наркотики та вивести у визначеному напрямку. Після викрадення вони думали вимагати у її чоловіка-бізнесмена викуп у розмірі 500 тис. дол.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині чоловік підірвався на гранаті.

Джерело: https://www.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися