Після ухвалення закону про столицю у «Слуг» буде 0% на виборах у Києві, - Голобуцький

Відвертої узурпації влади у столиці кияни Зеленському не пробачать.

Після ухвалення антиконституційного закону про столицю "Слуги народу" отримають 0% на виборах, адже кияни не пробачать їм  наступу на свої права. Про це написав у своєму телеграм-каналі політичний експерт Олексій Голобуцький.

"Зекоманда ухвалює антиконституційний закон про столицю, бо не може пробачити киянами програні вибори, а Кличку – його самостійність. Та чи промовчать кияни? Саме зі столиці завжди починались перетворення в країні. Саме кияни завжди визначали політичний порядок денний. Вони звикли вирішувати за себе і обирати. Тому можу з упевненістю сказати, що кияни не забудуть Зекоманді цей демарш із позбавлення повноважень законно обраного мера та блокування його намірів створити районні ради. Можна тільки побажати їм удачі на виборах після такого. Сьогодні закон про столицю – завтра 0% на виборах", - наголосив Голобуцький.

Політичний експерт зазначив, що результати виборів та останні рейтинги є найкращим доказом того, що кияни продовжують підтримувати Кличка.  

"Відвертої узурпації влади у столиці кияни Зеленському не пробачать. Під час місцевих виборів минулого року кияни чітко дали зрозуміти, кого вони хочуть бачити на чолі свого міста. "Слуги" отримали тоді лише 8%, "УДАР" - 20%. Така ситуація зберігається за результатами останніх опитувань. Тому цілком очевидно, що теза Банкової про те, що вони звільняють киян від "набридлого" мера і його партії не витримує ніякої критики", - підсумував Голобуцький. 

Він висловив сподівання, що влада відмовиться від своїх намірів, адже відновити довіру українців і міжнародних партнерів після такого диктаторського кроку буде складно.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


федя

17 листопада 2021, 15:21

Простили вагнергейт, коммуналку, смерти десятков тысяч украинцев от ковид-19 ,масштабное "крадівництво" на строительстве дорог, невиданную коррупцию, кумовство, постоянную брехню и безмерную тупость, дерибан земли,подмену реального правосудия звонками из кабинетов от первых лиц на Банковой, и.т.д Уверен, что и это наш баранячий электорат проглотит , и проголосует так, как нужно клоуну с Банковой, а вернее, коломойскому.

гость

17 листопада 2021, 13:31

Сказочный дебил

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися