Слідчі ДБР не бачать порушень в Автодорі, але відкрили справу проти мера Чернігова Атрошенка через його опозиційність, - Наші гроші

"Наші гроші" зауважують, що ДБР не помічає створення неконкурентних умов з боку керівництва державної корпорації "Укравтодор".

ДБР звинувачує мера Чернігова Владислава Атрошенка у створенні неконкурентних умов на тендерах 6-річної давнини з будівництва доріг. Проте аналогічних порушень з боку керівництва "Укравтодору" ДБР не помічає.   Про це повідомляє Телеграм-канал видання "Наші гроші".

"Це цирк. Після того як мер Чернігова Атрошенко домовився з Кличком про спільну участь у виборах під брендом "УДАРу", він отримав вітання від ДБР. При цьому ДБР Татарова-Єрмака відкрило справу за тендери дрімучого 2015 року лише зараз, коли Атрошенко офіційно перейшов в опозицію до Зеленського", - зазначає видання.

"Наші гроші" зауважують, що ДБР не помічає створення неконкурентних умов з боку керівництва державної корпорації "Укравтодор".

"А знаєте скільки справ у ДБР проти керівництва "Укравтодора" за створення для картелю неконкурентних умов на багатомільярдних тендерах? Угу, нуль", - зазначається у публікації.

Раніше Атрошенко заявляв, що вважає обшуки у підрозділах міської влади та на комунальних підприємствах міста політичним тиском. За його словами, тиск на нього відбувається через те, що він не боїться відкрито заявляти про свою позицію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися