Кличко підтримав харків'ян і збирає АМУ для обговорення тероборони

Кличко висловив підтримку місту Харкову, яке президент Зеленський згадав в інтерв'ю The Washington Post

Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко ініціює проведення 28 січня засідання правління АМУ для обговорення питань територіальної оборони міст. Особлива увага має бути приділена питанням безпеки й обороноздатності прикордонних регіонів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні для захисту української держави вкрай важливими є чітка координація дій, спільна робота та єдина позиція місцевої влади та центральної. Тому я ініціював зібрати засідання правління Асоціації міст України, на якому обговоримо заходи щодо організації територіальної оборони кожної області, кожного міста та селища. Єдність, витримка та спокій, взаємодопомога та взаємопідтримка – головне під час таких складних випробувань для країни", зазначив Кличко.

Він висловив підтримку місту Харкову, яке президент Зеленський згадав в інтерв'ю The Washington Post як прикордонне місто, що може бути захоплене за широкомасштабного російського вторгнення.

"На тлі обговорення в останні дні заяв щодо нібито ймовірного захоплення російським агресором Харкова, як голова Асоціації міст України, від імені АГУ хочу висловити місту Харкову та всій Харківській області підтримку та переконання, що жодного захоплення не буде. Бо за Харковом – вся Україна ! Крім Харківської області, прикордонними є Донецька, Луганська, Чернігівська, Сумська, Херсонська області та деякі інші регіони, що межують із Росією. Питання їх безпеки й обороноздатності – це питання безпеки і всіх інших регіонів України", заявив Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Есенин

25 січня 2022, 10:14

Сами себя перехетрили. Россия грубой силой не пойдёт, она своего добьётся тихо и мирно, используя дурь нашего руководства. Уже докричалтсь до того, что от нас бегут дипломаты и заходят не российские войска, а войска НАТО. Добились оккупации со стороны американцев. Независимость, о которой так мечтали, канула в лету. История повторяется, нас постоянно кто-то оккупирует. Данилов пытается всех успокоить, и он прав. Но истерию раскрутили так, что не просто будет вернуться к нормальной жизни. Кличко бездарь. В Киеве всё провалил и разворовал, теперь хочет заняться тем в чём не разбирается вообще.

олег

24 січня 2022, 19:29

Великий стратег. Ты даже метро построить не можешь, куда тебе руководить обороной городов, что заигрался в Цивилизацию так тут не игра тут от твоих действий сотнями умирают живые люди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися