У Києві можна відвідати майстер-клас з подачі проєкту на Громадський бюджет

У параметрах Громадського бюджету є певні новації

У столиці триває етап подачі проєктів на Громадський бюджет Києва. Проекти зможуть реалізувати вже у 2023 році за рахунок місцевого бюджету.

Подати проєкт можна до 14 лютого. Прогнозований обсяг фінансування з Громадського бюджету у 2023 році становить 220 млн грн.

У параметрах Громадського бюджету є певні новації:

обов’язковий відсоток резервних коштів у кошторисі проєкту — 10%,

необхідна кількість голосів підтримки (до початку експертизи проєкту) — 75 голосів,

період збору голосів підтримки — 16.02 — 07.03.2022 року.

Якщо ви маєте бажання зрозуміти, як правильно скласти кошторис проєкту, лайфхаки роботи з Prozorro та багато іншого — у  Vcentri Hub проводять на майстеркласи, організовані Департаментом суспільних комунікацій КМДА та Центром комунікації.

Швидка перевірка в Google терміну майстер-клас відкриває різні визначення, усі з яких зосереджені на класі, який проводить експерт.  З точки зору того, хто відвідує майстер-клас, деякі визначення стверджують, що учасники будуть "виключними" або "хорошими учнями", тоді як інші припускають, що майстер-класи підходять як для початківців, так і для експертів.

Загалом майстер-клас — це разова особлива подія, яку проводить хтось, хто є експертом у даній темі. Серед учасників можуть бути будь-хто, хто справді цікавиться предметом, незалежно від рівня їхнього досвіду, але в ідеалі вони будуть знати основи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися