«Без вашої свободи не буде свободи у всієї Європи», - віце-президент ЕРР у відеозверненні до «УДАРу»

Віце-президент ЕРР у Європарламенті Раса Юкнявічене записала звернення до партії "УДАР" та її лідера

Європа – це більше, ніж просто ЄС. І Україна сьогодні знаходиться у самому центрі пошуків об’єднаної Європи. Без свободи України не буде свободи у всієї Європи. Про це заявила віце-президент Європейської народної партії (EPP) у Європарламенті Раса Юкнявічене у своєму відеозверненні до делегатів з’їзду "УДАРу Віталія Кличка".

"Європа – це більше, ніж просто ЄС. Наше покоління має завершити розпочату роботу з об’єднання демократії, подолання диктатур у Європи, протистояння спробам знову і знову розмежувати карти держав. Україна сьогодні знаходиться в самому центрі пошуків об’єднаної Європи. Без вашої сили ми не досягнемо успіху. Без вашої свободи не буде свободи у всієї Європи", - наголосила Раса Юкнявічене.

Юкнявічене назвала партійців "УДАРу" "лідерами України, які пишуть історію майбутнього демократичної та єдиної Європи". І побажала "УДАРу" та всій Україні наполегливості, відповідальності та сили.

Відеозвернення до "УДАРу Віталія Кличка" з нагоди з’їзду надіслали також голова Європейської ради 2014—2019 років  Дональд Туск, діючий федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер, багаторічний голова Комітету Європарламенту у закордонних справах Елмар Брок, депутат Бундестагу від Християнсько-демократичного союзу Німеччини Тільман Кубан та інші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

7 лютого 2022, 23:22

Это так "мило", когда разных мастей депутаты и др.представители властей, не понимая, не видя происходящего, стараются поддержать вороватых, коррумпированных субъектов из других стран!!! Этот вандал планомерно уничтожает столицу страны загаживая ее трущебами из ТРЦ и высоток, которые "цепляет" на старые изношенные коммуникации! Уничтожает зелёные насаждения, отмывая миллионы на "благоустройстве" парков, закладывая немыслимые суммы на ремонт переходов...но все это не интересует тех, до кого не дойдут "улучшения" проводимые коррупционным ударом.....свобода???? Свобода от чего? От закона????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися