У Києві озвучили новий прогноз розв'язання проблеми з бензином - "все налагодиться"

Поворозник повідомив, що до кінця місяця не буде проблем з пальним у місті Києві

У Києві до кінця травня планують повністю вирішити проблему з пальними, незважаючи на всю складність питання. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі телемарафону.

"Сьогодні спершу забезпечуються пальним ті структури, які мають його отримати в першу чергу. Для усіх інших споживачів - це питання ринку. Я думаю, що тиждень-два і все налагодиться", - заявив Поворозник.

Перший заступник голови КМДА заявив, що до кінця місяця не має бути проблем із пальним у столиці.

"Коли питають про пальне, то чомусь забувають, що у нас навколо міста згорала велика кількість станцій, яка відповідала за зберігання нафтопродуктів. Думаю, що до кінця місяця не буде проблем з пальним у місті Києві", - повідомив Поворозник.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах сталася пожежа у багатоповерхівці, є постраждалі. За пів години пожежу вдалося загасити. Постраждалих 1960 та 1957 років народження з діагнозом отруєння чадним газом доставили до Броварської центральної районної лікарні. Причину пожежі встановлюють, інші подробиці поки що невідомі.

Також "Коментарі" писали, що в "Укрзалізниці" повідомили, скільки потягами щодня повертається людей до Києва. Усі рейси із західних регіонів України до Києва заповнені на 95%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися