У Броварах сталася пожежа у багатоповерхівці, є постраждалі

Подробиці розповіли рятувальники

У Броварах під час пожежі у багатоповерховому житловому будинку довелося евакуювати людей, є постраждалі. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 13 травня, у Броварах горів дев’ятиповерховий будинок на вулиці Київській. Про пожежу ДСНС повідомили о 14:24. З палаючої багатоповерхівки врятували семеро людей, з яких двоє дітей, двоє мешканців постраждалі.

За пів години пожежу вдалося загасити. Постраждалих 1960 та 1957 років народження з діагнозом отруєння чадним газом доставили до Броварської центральної районної лікарні. Причину пожежі встановлюють, інші подробиці поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася пожежа в недіючому кінотеатрі, що у Солом'янському районі Києва. У триповерховому закладі спалахнула глядацька зала. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіків, які разом з мешканцем Київщини організували шахрайську схему щодо оренди житла, та цинічно наживалися на українцях, які намагалися врятуватися від обстрілів на Закарпатті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися