Київ надав гуманітарну допомогу у зону відчуження: 18 тонн продуктів харчування, воду та електрогенератори, - Кличко

Столична влада намагається допомогти іншим регіонам країни під час війни

Київ направив гуманітарну допомогу у зону відчуження. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

"Київ, на прохання Державного агентства України з управління зоною відчуження, надав гуманітарну допомогу. 18 тонн продуктів харчування, воду та два електрогенератори вже доставили і передали для персоналу підприємств та установ зони відчуження", - розповів Віталій Кличко. 

Мер Києва зазначив, що столична влада намагається допомогти іншим регіонам країни під час війни. 

"Сьогодні в Чорнобилі працюють над подолання наслідків вторгнення та тимчасової окупації російськими варварами. Відновлюють роботу підприємств та організацій, що здійснюють діяльність з поводження із радіоактивними відходами та іншими видами відходів, як у зоні відчуження, так і зоні безумовного відселення.  Київ сьогодні, чим може, намагається допомогти різним регіонам України.  Разом ми вистоїмо! Разом переможемо", - підсумував Кличко. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській області прикордонники затримали диверсанта: подробиці. У телефоні підозрюваний зберігав маршрути руху на територію Росії та Білорусі. Прикордонники повідомляють, що в телефоні чоловіка також були мобільні номери телефонів осіб із Росії.

Також "Коментарі" писали, що в КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби. У КМВА просять не відпочивати й не підходити до оборонних споруд у певних парках.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

22 травня 2022, 20:11

Генераторы на бензине или солярке работают! Где брать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися