У Київській області прикордонники затримали диверсанта: подробиці

У мобільному телефоні чоловіка виявили матеріали антиукраїнського характеру

У Київській області працівники Державної прикордонної служби затримали ймовірного члена ДРГ. У телефоні підозрюваний зберігав маршрути руху на територію Росії та Білорусі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Держприкордонслужбі в Телеграмі.

"На Київщині прикордонники затримали можливого учасника ДРГ. Під час перевірки, у мобільному телефоні чоловіка виявили матеріали антиукраїнського характеру, листування та підписку на канали російської пропаганди", - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Окрім цього, прикордонники повідомляють, що в телефоні чоловіка були мобільні номери телефонів осіб із Росії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", жителів Києва попередили про шкідливі речовини в повітрі, які "перевищують допустимі норми": яка причина. У повітрі в Києві в декілька разів перевищено допустимі норми діоксиду азоту та формальдегіду. Що ж стосується інших шкідливих речовин, зокрема завислих речовин, діоксидів сірки, оксиду вуглецю, то перевищень не зафіксовано.

Також "Коментарі" писали, що в кожному районі Києва з’явиться особлива квіткова клумба - символи боротьби українського народу. У всіх районах Києва з'являться квіткові композиції, які будуть символізувати незламний дух українців. Перша така композиція, яку створили фахівці зеленбуду Дніпровського району, - відома марка із зображення українського військового на фоні російського корабля.

Читайте на порталі "Коментарі": американське видання оприлюднило відео розстрілу людей у Бучі. Видання The New York Times оприлюднило відео, де видно, як окупанти стратили вісьмох чоловіків в Бучі в Київській області, яких вдалося ідентифікувати.

Джерело: https://t.me/DPSUkr/4321


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися