Нові докази звірств окупантів: американське видання оприлюднило відео розстрілу людей у Бучі

Видання The New York Times опублікувало докази звірств окупантів у Бучі на Київщині

Видання The New York Times оприлюднило відео, де видно, як окупанти стратили вісьмох чоловіків в Бучі в Київській області, яких вдалося ідентифікувати. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на матеріал видання.

Відео було зняте 4 березня камерою безпеки й свідком, який жив у сусідньому будинку. Пізніше відео отримало видання The New York Times. Опубліковане відео є доказом того, що чоловіки були під вартою окупантів за кілька хвилин до того, як їх убили.

"Російські солдати, які проводили обшуки, знайшли чоловіків і під дулом зброї змусили всіх дев'ятьох з них, включаючи власника будинку, вийти з дому, сказав пан Скиба. (Іван Скиба, якому вдалося вижити). Солдати шукали у чоловіків татуювання, які могли б свідчити про їхню приналежність до війська, і змусили деяких зняти зимові куртки та взуття. Потім їх повели до російської бази на Яблунській, 144", - йдеться в матеріалі The New York Times.

Відео, яке було зняте з дрона 5 березня, також вдалося отримати виданню. Відео підтверджує докази очевидців, адже на ньому видно трупи чоловіків, які лежать на землі поблизу будівлі на вулиці Яблунській, 144 і біля яких стоять російські військові.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів. Також у Державній прикрдонній службі зазначили, що російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.

Також "Коментарі" писали, що відбувся суд над військовим РФ у Києві: дружина вбитого цивільного обрала покарання для окупанта. Наразі у суді триває допит дружини вбитого чоловіка. Згідно з інформацією свідка, у цивільного не було зброї, коли він виходив із дому, і на ньому був звичайний цивільний одяг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися