Суд над військовим РФ у Києві: дружина вбитого цивільного обрала покарання для окупанта

Наразі київський суд допитує дружину вбитого цивільного

У Солом'янському райсуді Києва триває розгляд справи щодо російського окупанта Вадима Шишимаріна, який звинувачується у вбивстві мирного мешканця Сумської області. Як пишуть "Коментарі", про це повідомляє кореспондент "Укрінформу".

Наразі у суді триває допит дружини вбитого чоловіка. Згідно з інформацією свідка, у цивільного не було зброї, коли він виходив із дому, і на ньому був звичайний цивільний одяг.

За словами потерпілої, адекватною мірою покарання для військового РФ, який убив її чоловіка, стало б довічне ув'язнення.

"Але якщо його поміняють, у тому числі, на наших маріупольських захисників, хлопців, я не буду проти, я буду за", - заявила дружина вбитого чоловіка.

Жінка у відповідь на запитання адвоката обвинуваченого окупанта заявила, що російські військові зайшли до її села 25 лютого.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині двоє людей підірвалися на міні. За фактом вибуху російської протипіхотної міни розпочато досудове розслідування. Поліція знову закликала громадян бути обережними на звільнених від російських окупантів територіях, уникати лісових та польових доріг, а в разі виявлення підозрілих предметів одразу телефонувати в "102".

Також "Коментарі" писали, що у поліції розповіли, скільки вбитих мирних жителів виявили на Київщині. Також голова Національної поліції Київщини наголосив, що цифра не остаточна, оскільки триває робота правоохоронних органів із виявлення місць поховань цивільних, убитих російськими військовими.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві можливе задимлення через пожежу в зоні відчуження. Зазначається, що наразі зафіксовано нормальну якість повітря на правому й лівому березі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися