На Київщині двоє людей підірвалися на міні

Вибух стався у полі в Бучанському районі

В Бучанському районі Київської області від вибуху російської міни постраждали двоє людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, вибух протипіхотної міни, що залишили російські окупанти, стався на полі між селами Липівка та Королівка. На вибухонебезпечному предметі підірвалися двоє чоловіків 48 та 52 років. Постраждалих госпіталізували до Макарівської лікарні. Подробиці про стан їхнього здоров’я не повідомляють.

За фактом вибуху російської протипіхотної міни розпочато досудове розслідування. Поліція знову закликала громадян бути обережними на звільнених від російських окупантів територіях, уникати лісових та польових доріг, а в разі виявлення підозрілих предметів одразу телефонувати в "102".

Напередодні у Бучанському районі під час проведення польових робіт на міні підірвався тракторист. Вибух стався неподалік Макарова, в полі у селі Андріївка. Тракторист виїхав у поле для проведення польових робіт та натрапив на протитанкову міну, залишену російськими окупантами. Внаслідок вибуху 37-річний водій уникнув серйозних травм. Рятувальники виявили ще одну нерозірвану міну під колесами пошкодженої техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Макарова дві бригади енергетиків підірвалися на мінах. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на початку травня у Броварському районі біля села Залісся місцевий житель під час прогулянки в лісосмузі підірвався на міні, що залишили російські військові. Від отриманих внаслідок вибуху міни травм чоловік загинув.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися