Поблизу Макарова тракторист підірвався на російській міні (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Бучанському районі Київської області під час проведення польових робіт тракторист підірвався на міні. Про надзвичайну подію розповіли у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вибух стався неподалік Макарова, в полі у селі Андріївка. Тракторист виїхав у поле для проведення польових робіт та натрапив на протитанкову міну, залишену російськими окупантами. Внаслідок вибуху 37-річний водій уникнув серйозних травм. Рятувальники виявили ще одну нерозірвану міну під колесами пошкодженої техніки.

Поліція Київщини вкотре застерігла місцевих мешканців уникати лісових та польових доріг на деокупованих територіях. Правоохоронці також оприлюднили фото з місця вибуху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Макарова дві бригади енергетиків підірвалися на мінах. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на початку травня у Броварському районі біля села Залісся місцевий житель під час прогулянки в лісосмузі підірвався на міні, що залишили російські військові. Від отриманих внаслідок вибуху міни травм чоловік загинув.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися