У лісі під Броварами чоловік підірвався на російській міні

Надзвичайна подія сталася біля села Залісся

У Броварському районі біля села Залісся місцевий житель під час прогулянки в лісосмузі підірвався на міні, що залишили російські військові. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, від отриманих ушкоджень внаслідок вибуху міни чоловік загинув. Надзвичайна подія сталася у неділю, 8 травня.

"Вкотре закликаємо всіх жителів Київщини бути обережними, утриматися від прогулянок у лісі. Багато територій, де йшли бойові дії, заміновані", — заявив керівник Київської обласної військової адміністрації.

Російські окупанти цілеспрямовано мінували ліси та поля, дороги та парки, наголосив Павлюк. Ліквідація вибухонебезпечених предметів на Київщині триває.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій зокрема, чимало мін та снарядів залишили російські окупанти у селах Перемога та Бервиця у Броварському районі Київщини. Піротехніки з різних регіонів України щодня працюють, щоб очистити території, де вели бойові дії від ворожих боєприпасів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу Макарова дві бригади енергетиків підірвалися на мінах, є загиблі та постраждалі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.

Джерело: https://t.me/kyivoda/3706


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися