Мер Києва назвав найбільш небезпечні парки у передмісті столиці

Які зелені зони ще розміновують

У лісопаркових зонах Києва та передмістя триває розмінування, а через міни маже щодня трапляються трагічні випадки підриву людей. Про це під час телемарафону заявив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Ще не закінчилось розмінування зелених зон, які прилягають до міста Києва. Відвідування цих зелених зон заборонено. Це небезпечно. Вибухонебезпечні предмети залишились, мінування було. На жаль, трапляються випадки, коли люди гинуть. Це трапляється майже кожного дня", — сказав Кличко.

Мер Києва розповів, які території зараз найбільш небезпечні та нагадав киянам про заборону відвідувати лісопаркові зони на період дії воєнного стану.

"Парки, що біля Пущі-Водиці, поблизу Вишгорода, ні в якому разі не відвідувати. Також парки, що зі сторони Лісового масиву. Розумію, що весна. Всі хочуть пройтись по свіжому повітрю, але тим не менш, ці зони небезпечні. Прохання — не відвідувати ці зелені зони", — закликав Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Пущі-Водиці триває розмінування та готують до відкриття психоневрологічний інтернат. Як на околицях Києва ліквідовують наслідки "руського миру" та як виглядає Пуща-Водиця зараз можна подивитись на фото.

Нагадаємо, столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів та вибухонебезпечні предмети.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися