Наслідки обстрілів Києва показали в мерії: як виглядає Пуща-Водиця (ФОТО)

На околицях столиці ліквідовують наслідки "руського миру"

У Пущі-Водиці триває розмінування та готують до відкриття психоневрологічний інтернат. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію (КМДА).

Пуща-Водицький психоневрологічний інтернат російські окупанти обстріляли в середині березня. Постраждалих під час обстрілів немає, адже усіх підопічних вчасно евакуювали. Проте заклад зазнав значних пошкоджень під час ракетного обстрілу. Снаряд пробив дах у котельній, будівлі посічені осколками, а через вибух повилітали вікна. Ще дві міни розірвалися на території інтернату.

Дістатися до Пущі-Водиці з Києва поки що можна лише автобусом 12Т, що курсує зі станції метро "Почайна". Трамвай з Оболонського району столиці почне курсувати до Пущі-Водиці після розмінування та ремонту пошкоджень від обстрілів. На цьому маршруті ворожими снарядами у багатьох місцях перебиті рейки та знищені підстанції.

В мерії Києва оприлюднили світлини, як виглядає Пуща-Водиця після обстрілів російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні піротехніки допомагають рятувальникам розміновувати Пущу-Водицю. Мер Києва Віталій Кличко закликав усіх бути обережними та наголосив, що відвідувати місця відпочинку в лісо-паркових зонах поки що зарано та заборонено.

Нагадаємо, столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися