Кличко розповів про розмінування Пущі-Водиці (ФОТО)

Мер Києва нагадав киянам про обмеження та обережність

Піротехніки КАРС "Київської служби порятунку" продовжують працювати над розмінуванням території у Пущі-Водиці. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, столичні рятувальники КАРС майже щодня виїжджають на розмінування околиць столиці та в Київську область та розміновують території спільно з Мобільним рятувальним центром швидкого реагування ДСНС України.

"Минулого тижня піротехніки здійснили 6 виїздів у передмістя Києва. Всього саме на розмінування піротехнічні підрозділи КАРС виїздили 12 разів, виявили понад 20 вибухонебезпечних предметів", — повідомив Кличко.

Мер Києва закликав усіх бути обережними та наголосив, що відвідувати місця відпочинку в лісо-паркових зонах поки що зарано. "На околицях столиці та в її передмістях ще тривають роботи з розмінування. А ліси заборонено відвідувати на весь період дії воєнного стану", — нагадав Кличко.


Фахівці попереджають, якщо ви десь натрапили на підозрілий предмет, не чіпайте його, не намагайтеся розібрати чи перемістити. Та негайно повідомте про небезпечну знахідку Службу порятунку за номером телефону 101.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися