Киян закликали не відвідувати кладовища у поминальні дні

У столиці зберігається небезпека ракетних обстрілів

Столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську державну адміністрацію (КМДА).

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник наголосив, що попри звільнення Київської області від російських окупантів у Києві досі зберігається небезпека ракетних обстрілів, а у столиці діє воєнний стан.

"З початку військових дій столиця неодноразово зазнавала ракетних ударів, загинули мирні жителі, пошкоджені будинки, школи, дитсадки. Маємо факти обстрілів і територій кладовищ", — заявив Поворозник.

Столична влада закликала киян не створювати скупчення людей у поминальні дні на кладовищах, щоб не наражати на небезпеку себе й близьких, а вшанування пам’яті померлих родичів перенести до моменту, коли ситуація в місті стане більш безпечною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що к Києві підготувались до поминальних днів, столицю посилено охороняють, а обмежень на відвідування цвинтарів немає.

Нагадаємо, на Київщині триває розмінування та підвищена увага до обстеження місць масового скупчення людей у святкові та поминальні дні. Чи можна відвідувати кладовища — читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися