Під Макаровим бригада енергетиків підірвалася на мінах (ФОТО)

Є загиблі та поранені

На Київщині сталася надзвичайна подія поблизу Макарова — бригада енергетиків натрапила на міни, є загиблі та постраждалі. Про це розповів керівник поліції регіону Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Фатальним виявився виїзд на польову дорогу бригади, яка сьогодні відновлювала світло в Макарівському районі. Один працівник загинув, ще двоє поранених в результаті наїзду на міну", — прокоментував Нєбитов.

Іншій бригаді пощастило більше. "Перелом ліктьового суглоба і стегна, і це потерпілому ще пощастило вижити після наїзду на протитанкову міну. Вибух стався сьогодні в селі Маковище, коли працівники енергетичної компанії  виїхали на польову дорогу. Поблизу місця детонації виявили ще 5 таких мін – смертельна пастка, яку лишили російські військові, відступаючи з території Київської області", — повідомив керівник поліції регіону.  

В поліції Київської області оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лісопаркових зонах Києва та передмістя триває розмінування, а через міни маже щодня трапляються трагічні випадки підриву людей. Мер столиці Віталій Кличко назвав найнебезпечніші зелені зони у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися