На Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів (ВІДЕО)

Сапери продовжують розмінування території Київщини

У Київській області прикордонники знайшли на узбіччі дороги протитанкові міни, які залишили військові РФ під час відступу. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Державній прикордонній службі України у Фейсбуці.

Зазначається, що наразі триває робота саперів із розмінування територій Київської області.

"На звільнених від рашистів територіях прикордонники продовжують виявляти небезпечні знахідки. Протитанкові міни було знайдено по обидва боки дороги на Київщині. Наразі ця ділянка від небезпечних речей очищена", - йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби. 

Також у Державній прикрдонній службі зазначили, що російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині двоє людей підірвалися на міні. За фактом вибуху російської протипіхотної міни розпочато досудове розслідування. Поліція знову закликала громадян бути обережними на звільнених від російських окупантів територіях, уникати лісових та польових доріг, а в разі виявлення підозрілих предметів одразу телефонувати в "102".

Також "Коментарі" писали, що у поліції розповіли, скільки вбитих мирних жителів виявили на Київщині. Також голова Національної поліції Київщини наголосив, що цифра не остаточна, оскільки триває робота правоохоронних органів із виявлення місць поховань цивільних, убитих російськими військовими.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві можливе задимлення через пожежу в зоні відчуження. Зазначається, що наразі зафіксовано нормальну якість повітря на правому й лівому березі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися