Відомий астролог пояснив, чому Кличко не відповідає Києву

У мера Києва і самого міста - невідповідність в знаках Зодіаку

Астрологічні прогнози іноді ставлять під сумніви, а іноді вони збуваються. Ті, хто займаються цим професійно, складають досить переконливі картини світу, які, можливо, мають під собою серйозне обґрунтування. Так, відомий астролог Влад Росс вважає, що всі проблеми Києва, які не дають йому розвиватися, пов'язані з тим, що його мер Віталій Кличко не збігається з містом за знаком зодіаку. За словами астролога, столиця України - однозначний вогненний Овен, тоді як Віталій Кличко - Рак. Про це повідомляє сайт "Вести".

"Найгірша риса зодіакального знака Рака - вони завжди в своєму місті можуть побудувати кланову систему. Тобто моя сім'я - всіх на хороші місця, зі свого клану і оточення поставити, близьких друзів. Мафія теж під цим знаком зодіаку. Південь Італії, до речі, під зодіакальним знаком раку, і там процвітає мафія в Сицилії", - розповів астролог.

Київ за знаком є Овном, вважає Влад Росс. А несумісність цих двох знаків і несе проблеми як столичним жителям, так і місту в цілому.

"Якщо чесно - взагалі не сумісні. Ідеальний варіант для Києва - це вогненні знаки зодіаку. Ідеальним мером був би людина під знаком вогню, який дійсно почав би щось нове, щось відкрив би, якийсь новий напрямок розвитку Києва, зробив би якісь розв'язки", - вважає астролог.

Цікаво, що серед найвідоміших кандидатів на пост глави Києва три Рака: Андрій Пальчевський, Сергій Притула та сам мер Віталій Кличко, тоді як Ірина Верещук займає "вогняну позицію" - по знаку Зодіаку вона Стрілець.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися