Все про кандидатів в мери Києва: нумеролог розкрив таємниці особистості і розповів, що чекає місто після виборів

Нумеролог дав свою характеристику трьом основним кандидатам у мери Києва

Багато з нас вірять в магію чисел і їх вплив на долю людини і його характер. Відомий нумеролог Дмитро Довганчук дав свою характеристику трьом популярним кандидатам в мери Києва: чинному главі Віталію Кличку, Ірині Верещук і Андрію Пальчевському.

Віталій Кличко

На думку нумеролога, Віталій Кличко дуже активний по життю і збирає навколо себе багато людей.

"Людина пробивний, звідусіль бере енергію. Він сонце, навколо себе збирає натовп людей, якими користується. Тобто я головний, я сонце - а ви навколо мене крутиться і крутитеся, ви обслуговуючий персонал", - розповів він.

Нумеролог впевнений, що сам Кличко дуже щаслива людина, але, по всій видимості, його успішність і успішність посилили за допомогою езотеричних практик - і дуже сильно.

"При цьому він відповідальний, що б не говорили, розумний, з хорошим інтелектом, шалено образливий, він злопам'ятний і все пам'ятає. Він сам по собі скарбничка: грошей, влади, і просто так він свою владу не віддасть. Це людина традицій, якщо Київ вибере його - буде те ж саме що і зараз. Змін не буде, нових ліфтів і більше тролейбусів умовно не буде. На тему прогресії - у нього буде прогрес в найближчий рік, але особистий ", - повідомив нумеролог.

Ірина Верещук

А ось про Ірину Верещук - найближчу претендентку на вихід у другий тур - Дмитро Довганчук розповів, що серед усіх кандидатів на пост мера - вона сама діяльна і цілеспрямована.

"Класна тітка, вона реально може скласти конкуренцію Кличко, вона дуже сильна, прямолінійна, комунікабельна. Людина виконавець, а всі інші - просто говорільщікі. Вона конкретна тітка, єдине що у неї може не вистачати часом енергії. Їй потрібна правильна команда, а як особистість вона виконавча, і сильна, і дуже розумна. У неї дві півкулі розвинені - логіка і гуманітарій, і вона відповідальна, і везіння є у неї, до речі, як і у Кличка - вона цікава персона ", - повідомив він.

За показником діяльності Ірина Верещук серед всіх кандидатів за твердженням нумеролога - на першому місці.

"Ця людина - вона цілеспрямована, сила духу, хороша самооцінка, адекватна. Прямолінійна, що рубає, ділова, хороший комунікатор, пунктуальна, людина, яка діяч - ось серед кандидатів вона за показником діяльності на першому місці ", - упевнений він.

Андрій Пальчевський

Про Андрія Пальчевського, який миготить на кожному другому білборді по всій Україні, нумеролог висловив також вельми суперечливу думку і пророкує йому подальшу політичну кар'єру.

"Пальчевський - людина, яка йде на вибори не для того, щоб виграти. І для нього не буде боляче, якщо він програє. Це людина з дуже сильним характером. Сказати, що він деспот - це його похвалити. Людина не відчуває болю сусіда. Жорстокий по натурі. Те що він зараз робить - для нього це розминка, і він знає, що програє. Але він буде в політиці. У нього амбіції очолити фракцію, наприклад, стати віце-прем'єр міністром. Він казкар рідкісний. Людина, яка може працювати 25 годин на добу, але йому до ліхтаря почуття обов'язку, співчуття та відповідальності. Сказав - і нічого не зробив", - підсумував нумеролог свої спостереження за числами і характерами кандидатів на пост глави Києва.

Нагадаємо, вже 25 жовтня біля киян буде можливість вибрати мера міста і перевірити правдивість передбачень, які "підрахував" нумеролог Дмитро Довганчук.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися