Екстрасенси дали свої прогнози щодо виборів мера Києва

Відомі в своїх колах екстрасенси дали прогноз щодо майбутніх виборів мера в Києві

Києву не уникнути другого туру на виборах мера міста. Таку думку висловили відомі екстрасенси, прогнозуючи перебіг виборчого процесу в столиці, пише видання  "Голос".

Так, екстрасенс Дмитро Дульський впевнений, що другий тур місцевих виборів у Києві - вирішений. Своєю чергою екстрасенс Денис Малахов повідомив, що в столиці очікується другий тур виборів, але висловив побоювання з приводу впливових сил, які стоять за спиною у чинного мера Віталія Кличка і готові піти на все, щоб утримати його при владі.

"Це людина під чужим ім'ям, яким не вигідно, щоб був другий тур, і хтось розумний туди зайшов. Відповідно, жінку в другому турі вони дуже бояться, вона йому там не потрібна. Кличко мені нагадує маріонетку в чужих руках. Його вигідно тримати, і вони будуть робити все що завгодно, щоб його залишити", - упевнений екстрасенс.

Імовірно, що під "жінкою", яку бояться в другому турі, мається на увазі кандидатка від партії "Слуга народу" Ірина Верещук - одна з трьох жінок, яка претендує на пост глави столиці, і у якій, на думку політологів, найвищі шанси опинитися у другому турі з Віталієм Кличком.

Екстрасенс Малахов не виключив і того, що ситуація з пандемією може внести свої корективи в процес місцевих виборів.

"Я не думаю, що там буде чесна гра. Можливо, нас всіх на карантин закриють. Цей карантин буде організований прямо під вибори - так поле підказує. Підсунути карантин так, як буде вигідно", - розповів екстрасенс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися