Підручний депутатів Левченка і Кутняка загрожує активістці і її дітям фізичною розправою

Столичної активістці загрожують колишній народний депутат Юрій Левченко і депутат Київміськради Святослав Кутняк

Столична активістка Ольга Чабан звернулася в поліцію через погроз фізичної розправи, які нібито надходять на її адресу та адресу її дітей від людини з оточення екс-нардепа Юрія Левченка і його правої руки депутата Київради Святослава Кутняка. Як заявила Ольга Чабан, ці загрози вона пов'язує зі своєю громадською діяльністю в якості координатора ініціативної групи мешканців аварійних будинків, розташованих за адресами Макарівська 1, академіка Ромоданова 19 і академіка Ромоданова 19а.

"Наша група бореться за те, щоб поміняти житлоплощу в аварійних будинках на квартири в новому комплексі, ми маємо відповідну пропозицію від компанії-забудовника. Проти будівництва активно виступають колишні" свободівці "Левченко і Кутняк. На всіх мітингах їх супроводжує двічі судимий Юрій Довгий, який, я думаю, саме за вказівкою Левченко і Кутняка почав і продовжує погрожувати мені, а з недавнього часу - і моїм неповнолітнім дітям ", - розповідає активістка.
За словами Ольги Чабан, перші спроби її залякати Довгий, який проживає недалеко від будинку активістки, нібито зробив рік тому. А навесні цього року, відразу ж після зборів за участю Левченко і Кутняка, він перейшов до відвертих недвозначним загрозам. В смс і повідомленнях у Вайбер чоловік погрожував активістці саме через те, що вона підтримує будівництво нового комплексу.

"Він надсилав мені фото трун з підписами:" Я тебе закопаю під цією новобудовою "," Ти проти парку - так ми тебе під цим парком поховаємо! ". Потім Довгий під схвальні погляди Левченко і Кутняка ображав, погрожував і буквально кидався на мене під час одного з мітингів. за цією людиною хтось точно варто і керує, адже він знає всі подробиці життя нашої родини. і якщо раніше Довгий погрожував тільки мені, то з серпня цього року він узявся і за моїх дітей. Зустрів нас разом з донькою і питає у неї - а ти з мамою попрощалася? а потім каже їй: "Я вам всім руки-ноги пообламиваю". у мене син зламав ногу, так Довгий пише в смс: "Як там поживає твій кульгавий виродок? Ви живете в старому будинку - як би вам цегла не впав на голову ".

Ольга Чабан вже тричі зверталася в поліцію з приводу погроз Юрія Довгого. За двома першими заявами були складені лише адміністративні протоколи. За останнім офіційної відповіді активістка ще не отримала.

"Я домоглася того, щоб моє остання заява поліція внесла в єдину базу досудових розслідувань. І реально сподіваюся на те, що тепер Довгий понесе не адміністративними, а саме кримінальну відповідальність. Я продовжу боротися за те, щоб я і моя сім'я могли жити в нормальних умовах. Мене не залякають ні Довгий, ні ті, хто за ним стоїть ", - заявила Чабан.
Екс-нардеп Юрій Левченко та депутат Київради Святослав Кутняк в минулому році вийшли з "Свободи" і нині представляють політичну партію "Народовладдя". Левченко є кандидатом на посаду мера Києва, Кутняк намагається переобратися до Київської міської ради. Вони обидва активно виступають проти будівництва житлового комплексу в районі столичних вулиць Макарівської і академіка Ромоданова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

29 квітня 2021, 13:11

Пардон, мадам! Вам пропонують переїхати до висотного армованого залізом сирого бетонного бункера (онкоцентра). Воно вам треба? Тим паче його будівництво незаконне. В Західній Європі вже будують цілком з природних матеріалів. Тисніть на владу аби вона будувала з натуральних матеріалів та висотністю на рівні висоти дерев - лише таке житло є здоровим.

Юрий

14 грудня 2020, 15:59

Мерзкое продажное животное!

Юрий

28 листопада 2020, 16:07

Тупая продажная тетка Чабан из Лугандонии,хочет осесть в Киеве ,"окиевляниться"и получить тут на шару квартиру!Не выйдет,бычка сраная!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися