Кличко візьме участь в саміті НАТО у Мадриді

Києву присвятять окрему дискусію

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко та його брат Володимир візьмуть участь у 36-му саміті НАТО, що відбудеться у Мадриді з 28 по 30 червня. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними КМДА, головною темою зустрічі глав держав-членів Північноатлантичного альянсу стане ухвалення нової стратегічної концепції НАТО щодо трансформації колективної оборони. Обговорюватимуть збільшення чисельності військ, оснащення та готовність до швидкого реагування на виклики, а також позицію щодо війни Росії проти України.

Очікується, що на саміті НАТО погодять новий пакет допомоги Україні. Мер столиці Віталій Кличко та його брат Володимир візьмуть участь у панельній дискусії "Погляд з Києва". Захід буде присвячений викликам, що постали перед столицею та всією Україною через повномасштабне російське військове вторгнення.

"Вкрай важливо висловити свою точку зору. Вкрай важливо представляти Україну. Вкрай важлива допомога наших партнерів. Будемо відвертими — від цієї допомоги залежить дуже багато. Тому на декілька днів від’їжджаю. Переконаний, що з результатами щодо підтримки зможу за декілька днів повернутися до столиці. У цей час, сподіваюсь, нічого не трапиться, але, не дай бог, — можу розвернутися і повернутися в столицю, щоб ніхто з киян не хвилювався, що мер не в місті", — прокоментував участь у саміті НАТО очільник столиці Віталій Кличко в ефірі телемарафону.

Під час саміту НАТО заплановані зустрічі Віталія і Володимира Кличків з представниками країн-членів Альянсу та з мером Мадрида.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися