Мадрид став першим іспанським містом-побратимом Києва

Що відомо про історичну подію для обох міст

Мадрид став першим іспанським містом-побратимом Києва. Про це повідомив мер столиці України Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, сьогодні, 29 червня, з мером Мадрида Хосе Луїсом Мартінес-Алмейдою підписано Меморандум про побратимство Києва та столиці Іспанії. Мадрид став першим іспанським містом-побратимом Києва.

"Це історична подія для наших міст і відбулася вона під час історичного саміту НАТО, який відбувається в ці дні в Мадриді. Я дякую нашим західним партнерам, нашим іспанським партнерам за підтримку України в цей критичний для неї час. І, переконаний, наша співпраця з Мадридом буде ефективною і корисною для наших столиць", — прокоментував Кличко.

Мер Києва зазначив, що сьогодні Мадрид приймає біженців з України, надає гуманітарну допомогу Києву та Україні.

"Обговорили ми і чимало проектів, які плануємо спільно втілити в українській та іспанській столицях", — додав Київський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко та його брат Володимир беруть участь у 36-му саміті НАТО, що проходить у Мадриді з 28 по 30 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися