Отримання Києвом швидких та пожежно-рятувальних автомобілів дозволить ефективно реагувати на НС, - Кличко зустрівся з віце-прем’єром Словенії

Кличко закликав надати Києву швидкі та пожежно-рятувальні автомобілі

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з делегацією зі Словенії на чолі з Віце-прем’єром – Міністром закордонних справ Танею Файон. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

"Європейські партнери продовжують допомагати та підтримувати Україну в боротьбі з російськими варварами. Сьогодні зустрівся з делегацією наших друзів зі Словенії на чолі з Віце-прем’єром – Міністром закордонних справ Танею Файон. Подякував за всебічну допомогу. Зокрема, українцям, яких радо прийняла Словенія", - сказав мер Києва.

Він закликав надати Києву швидкі та пожежно-рятувальні автомобілі. 

"Говорили й про збільшення Словенією допомоги Україні. Зокрема, під час зустрічі, я звернувся щодо надання нам таких необхідних сьогодні пожежно-рятувальних автомобілів та швидких. Що дозволить місту більш оперативно та ефективно реагувати на надзвичайні ситуації. А також допоможе зберегти не одне життя мешканців столиці, яку продовжує обстрілювати російський агресор", – підсумував Кличко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко пояснив, чому Путін розпочав повномасштабну війну проти України. За його словами, росіяни ніколи не матимуть бажання України бути незалежною, а Путін завжди хотів відновити СРСР, що всі мають чітко розуміти. Він зазначив, що Україна бореться за своє майбутнє у складі Європи, щоб жити із дотриманням прав людини, вільними ЗМІ та демократією.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський відреагував на ракетні удари та привітав із Днем Української державності. За його словами, окупанти продовжують ракетний терор, проте українці не здадуться і не опустять руки, оскільки нашу країну не залякати.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися