Мер Чернігова прокоментував скандал з роликом Скабєєвої у фітнес-клубі, який включили співробітники СБУ

Клієнти клубу впізнали одного з "пранкерів"

Ті, хто замовив і влаштував провокацію з демонстрацією виступу Скабєєвої у чернігівському клубі, мають понести суворе покарання. Слідство має розібратися, навіщо працівники СБУ розгойдують ситуацію у прифронтовому місті під час війни. Про це йдеться в офіційній заяві міського голови Чернігова Владислава Атрошенко, опублікованій на сайті Чернігівської міської ради.

"Нещодавно пранкери втрутилися в телетрансляцію одного зі спортивних залів міста та замість кросфіту на екрані включили ролик російської пропагандистки Скабєєвої. Згідно інформаційних повідомлень, "пранкерами" виявилися місцеві співробітники СБУ. Такі дії заслуговують на суворе і невідворотне покарання. Повинні бути показово притягнені не тільки виконавці, а й ті керівники, які ставили їм цю задачу", - заявив Атрошенко.

За його словами, слідство має розібратися, з якою метою представники СБУ публічно транслювали ролики пропагандистів країни, через яку щодня гинуть українці. Хто дав таку протиправну команду виконавцям і чому замість захисту безпеки держави вони її підривають.

Атрошенко також додав, що його "просто шокує" той факт, що "руками силовиків під час війни у прифронтовому місті навмисно розгойдується політична ситуація". І наголосив, що вважає такі дії представників силових структур спробою дискредитувати його як мера.

"Чи за таку Україну зараз віддають життя тисячі найкращих українців? За країну, де силовики займаються політичними провокаціями, протиправним тиском на бізнес та цькуванням незручних політиків? Переконаний, що ні. Їхня мета — дискредитація мене як Чернігівського міського голови, як керівника місцевого самоврядування, обраного чернігівцями, але не під "зеленими" прапорами", - наголосив Владислав Атрошенко.

Як повідомляли ЗМІ, виступ Скабєєвої включили по телевізору у фітнес-клубі Чернігова співробітники СБУ. Вони ж зняли це на відео, яке виклали в мережу. Це довели записи на камерах відеоспостереження. Клієнти клубу впізнали одного з "пранкерів", який виявився працівником СБУ. Його прізвище фігурує в офіційних публічних джерелах, йдеться в сюжеті телеканалу "Дитинець".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися