Прем’єр-міністр Британії відвідав пожежну частину у Києві (ФОТО)

Посадовець поспілкувався з рятувальниками та познайомився з псом Патроном

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час офіційного візиту в Україну зустрівся з українськими рятувальниками у Києві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України.

Глава британського уряду Ріші Сунак відвідав одну з пожежних частин Києва разом із головою Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергієм Круком. Прем’єр-міністр Великої Британії поспілкувався зі столичними рятувальниками, оглянув пожежну частину та познайомився з легендарним псом Патроном.

Напередодні президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак вшанували пам’ять українських захисників та оглянули виставку знищеної російської техніки у Києві. Ріші Сунак зазначив, що Велика Британія сподівається наступного року прийняти конференцію з відбудови України. Очільник британського уряду пообіцяв, що Велика Британія надасть Україні нову військову допомогу, а також продовжить навчання українських військових медиків та інженерів. Крім того, заплановано передати зимове обладнання для військових, а також гуманітарну допомогу на суму понад 16 мільйонів фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, у північних регіонах України активно зводять захисну стіну на державному кордоні з Білоруссю. Тривають роботи зі спорудження інженерних загороджень. Окрім того, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в областях, що межують з територією Росії. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Дивіться також фото, як до оборони Києва готуються на суші, на воді та в повітрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися