До оборони Києва готуються на суші, на воді та в повітрі (ФОТО)

Як тривають військові навчання

У Києві та Київській області тривають навчання з нарощення оперативних спроможностей  українських військових щодо ведення оборонної операції. Про це розповів командувач обороною столиці Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, підрозділи, залучені до оборони Києва, відпрацьовують навички та вміння на суші, на воді та в повітрі. Серед завдань військових — розвідка противника, інженерного обладнання місцевості, планування вогневого ураження на дальніх підступах та під час вклинення в бойові порядки українських військ, а також проведення контратак.

Окрім того, під час військових навчань відпрацювали надання першої домедичної допомоги пораненим та їх евакуацію з поля бою. В навчаннях беруть участь танкові, механізовані, артилерійські підрозділи, а також підрозділи річкової флотилії, армійської авіації, територіальної оборони, Національної гвардії України та інші військові формування.

"За особисту мету мав вивчення проблемних питань підлеглих та їх вирішення. В ході спілкування визначили пріоритетні задачі щодо забезпечення озброєнням та підготовки особового складу", — прокоментував військові навчання Павлюк.

Командувач обороною Києва Олександр Павлюк оприлюднив фото з військових навчань.

Нагадаємо, у північних регіонах України активно зводять захисну стіну на державному кордоні з Білоруссю. Тривають роботи зі спорудження інженерних загороджень. Окрім того, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в областях, що межують з територією Росії. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися