Угорські парламентарі передали Києву 15 генераторів

Угорські партнери з початку повномасштабної війни допомагали українцям

Угорська делегація на чолі з Ференцом Геленчером, лідером політичної партії "Momentum", зустрілася з Володимиром Бондаренком, заступником міського голови та секретарем Київської міської ради, та Ганною Старостенко, заступником голови Київської міської державної адміністрації. Делегація привезла у столицю 15 генераторів, повідомляє КМДА.

За словами Володимира Бондаренка, підтримка іноземних колег під час війни є дуже своєчасною та необхідною. Щодня окупаційні війська пошкоджують та руйнують українські енергетичні об'єкти. Під час енергетичного терору з боку окупантів іноземні партнери допомагають Києву наданням генераторів та мобільних електростанцій.

Столична влада продовжує розбудовувати міжміську співпрацю з європейськими містами та парламентарями, які підтримують проєвропейську позицію України та готові допомагати нашій країні досягти перемоги.

Повідомляється, що угорські парламентарі привезли до Києва 15 генераторів.

За словами Ганни Старостенко, весь демократичний світ об'єднався у боротьбі з країною-агресором, яка сіє хаос у світі та здійснює геноцид українського народу.

Нагадуємо, що Київ отримав від Тайваню два потужні генератори для критичної інфраструктури. Києву передали перші два генератори потужністю 300-800 кВА. Це відбулося у рамках реалізації меморандуму про допомогу столиці у придбанні альтернативних джерел енергії для обігріву населення між Києвом та Тайванем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися