Стало відомо, що мер Бучі робить в США

Анатолій Федорук перебуває у Сполучених Штатах Америки з офіційним відрядженням

Міський голова Бучі Анатолій Федорук поїхав до США на запрошення Брока Бірмана, американського чиновника та керівника благодійного фонду. Як стало відомо раніше, уряд заборонив українським посадовцям виїжджати за кордон без поважних причин на час війни. Федорук вважає, що його поїздка має допомогти місту і регіону у відбудові. Про відрядження в США мер Бучі повідомив 29 січня у Facebook, передає ТСН.

За словами Федорука, його поїздка має допомогти місту і регіону відбудувати будинки, зруйновані російськими окупантами. Тому він приїхав до США як міський голова і голова Київського регіонального відділення Асоціації міст України.

Мер Бучі повідомляє, що у нього заплановані низка важливих зустрічей високого рівня, де говоритимуть про успіхи і труднощі у відбудові регіону, а також обговорюватимуть потреби Бучанської громади у довгостроковій перспективі.

Зазначимо, що Федорук очолює Бучу вже понад 24 роки.

Нагадуємо, що в Київраді на зустрічі з делегацією Лондона обговорили шляхи співпраці у сфері культури. Зокрема, обговорювалася можливість організації мистецьких заходів і виставок у Лондоні, де та представлять експонати з Києва. Також на зустрічі обговорили шляхи відновлення культурних об'єктів, пошкоджених внаслідок авіаударів окупантів на території столиці, та створення культурних центрів у Києві.

Також "Коментарі" повідомляли, що представники поліції США прибули на Київщину з метою налагодження постійних відносин співробітництва з Національною поліцією України. Делегація відкрила поліцейську дільницю в деокупованому місті-герої Ірпені разом з начальником поліції Київщини Андрієм Нєбитовим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Донецьк

30 січня 2023, 11:58

Не встигли цього друга ірпенського земельного дерибанщика заховати, а зараз по світу катається. А де ж поділися всі ті кримінальні справи? Війна все списує?

дом

30 січня 2023, 11:53

Вседорук талантливый ворюга,нашел себе очередного дурачка. его на передовую-свое добро защищать!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися